24 07 77 05

Fysio-pilates trening

Fysio-pilates trening er en treningsform hvor styrke og stabilitetstrening vektlegges, og ble utviklet på 70-tallet av en som het Joseph Pilates med mål om å bedre folks livskvalitet. Man lærer å aktivisere de dype stabiliseringsmusklene i bekken, rygg, nakke og rundt skulderblad ved å ”sette senter”. Det arbeides også med pust og kroppsbevissthet.

Øvelsene gjøres hele tiden med personlig veiledning. Veiledning underveis er viktig fordi øvelsene må gjøres på en korrekt måte for at de skal gi maksimalt utbytte. Øvelsene er ikke nødvendigvis så spesielle, men det er måten vi gjør dem på. Alt gjøres på en bestemt måte, ingenting overlates til tilfeldighetene. Joseph Pilates sa: ”En øvelse utført korrekt, er verd timer med feiltrening”.

Vi ønsker å gi deg en positiv treningsopplevelse som fører til økt trivsel og bedre helse. Pilates trening gir gode resultater for de som er plaget av f. eks. astma, migrene, er utbrent eller har plager med nakke, rygg og skuldre.

PRIVATTIMER OG DUETT-TIMER: For de som ønsker ytterligere oppfølging og trening for den enkelte. Privattimer kan også være et supplement til gruppetimer, eller om det er årsaker som krever spesielle hensyn. Disse timene avtales direkte med instruktør.

KURSPLAN I FYSIO-PILATES TRENING KOMMER …
Privattime 600,-
Duett-time 300,- per person

Joseph Pilates sa:
Etter 10 ganger vil du kunne føle forskjell.
Etter 20 ganger vil du kunne se forskjell.
Etter 30 ganger vil du ha en helt ny kropp.

Union Dental
Adresse

Markveien 25,
0554 Oslo

Følg oss
Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
+47 91 90 58 78

© Markveien Fysikalske Institutt.
En del av Dr.Dropin AS.

© Dr.Dropin AS