hilde gunn2 350xHilde-Gunn Flydal

Offentlig autorisert fysioterapeut, MPFF. Treffes på tlf.: 22 70 40 90
e-post …

Jorgen 350Jørgen Hagen

Offentlig autorisert fysioterapeut, NFF. Treffes på tlf.: 22 70 40 90
e-post …

Hva er fysioterapi?

Hva er fysioterapi?

Fysioterapi er en klinisk virksomhet som utøves av fagpersoner med offentlig autorisasjon.

Fysioterapeuters kunnskapsfelt er smerter, plager og funksjonsproblemer som får konsekvenser for bevegelsessystemet. Som grunnlag for vurdering og behandling gjennomgås pasientens sykehistorie og fysioterapeuten foretar funksjonsundersøkelse.

Les mer …

Slyngebehandling

Slyngebehandling

Neurac – Slyngebehandling gjenoppretter normal muskelfunksjon og reduserer smerte gjennom neuromuskulær stimulering og aktivering. Slyngebehandling og mange former for øvelser gjøres med Redcord Trainer utstyr fra Redcord. Justeringsmuligheter for alle typer pasienter. Vi er fysioterapeuter som er utdannet i bruk av disse behandlingsmetodene.

Se forøvrig informasjon hos www.redcord.no

Les mer …

Elektroterapi

Elektroterapi

Elektroterapi innbefatter ofte interference terapi, ultralyd eller laser. Felles for alle disse formene for behandling, er at de øker den lokale blodgjennomstrømningen i et område.

Les mer …

Medisinsk treningsterapi

Medisinsk treningsterapi

Pasienten utfører selv øvelser i spesialkonstruerte apparater. Øvelsene foregår under overvåkning av fysioterapeuter, men uten manuell medvirkning.

Les mer …

Scanlab-konseptet

Består av – Skanlab varme, laser og trykkbølge. Brukes mye av bl.a. idrettsutøvere med akutte og kroniske skader.

Les mer …

Fysio-pilates trening

Fysio-pilates trening

Fysio-pilates trening er en treningsform hvor styrke og stabilitetstrening vektlegges, og ble utviklet på 70-tallet av en som het Joseph Pilates med mål om å bedre folks livskvalitet. Man lærer å aktivisere de dype stabiliseringsmusklene i bekken, rygg, nakke og rundt skulderblad ved å ”sette senter”. Det arbeides også med pust og kroppsbevissthet.

Les mer …

    Besøk oss på

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.