Kristoffer Sandhaugen

Kiropraktor

Kristoffer Sandhaugen

Kristoffer Sandhaugen er vår offentlig autoriserte kiropraktor med femårig mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, England. Som primærkontakt i førstelinjetjenesten kan kiropraktoren henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostikk undersøkelse som røntgen, MR og CT og sykemelde pasienter i opptil 12 uker. Kristoffer har erfaring med helhetlig behandling av akutte og kroniske muskel og leddplager, og har tatt flere utdypende kurs innen rygg og nakkebehandling, tørrnålteknikk, svimmelhet og rehabilitering. Han har også utdannelse som Personlig Trener ved SAFE Education.

Hos Kristoffer kan du forvente en kiropraktor som ikke kun ”jager smerter”, men som bruker tid på å forstå helheten av et problem. Fokuset hos Kristoffer er å nå et punkt i behandlingen der pasienten selv på best mulig måte kan ta kontroll over egne plager og unngå tilbakefall.

Felt markert med * er obligatoriske

Bestilling av time:

Hvis du ønsker å bestille time, må du ringe 22 70 40 90.

Avbestilling/endre time:

Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 22 70 40 90 innen klokka 12.00 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.

Adresse:
Markveien 25,
0554 Oslo
telefon: 22 70 40 90


    Besøk oss på