Book Appointment

© Union Dental. All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Fysioterapeut

Jørgen Hagen

Jørgen ble utdannet i fysioterapi ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland. (Bsc Physiotherapy). Han har erfaring fra både offentlige og privat praksis hvor behandling og opptrening av ortopediske, nevrologiske og idrettsrelaterte skader har vært i fokus. Han har også ett ekstra kurs fra Saxion University of Applied Sciences som omhandlet manuelle mobiliseringsteknikker og idrettsfysioterapi.

Han er opptatt av å ha en kombinasjon av en aktiv tilnærming i form av treningsrettede øvelser samt behandling på benk. Jørgen ønsker å gjøre en grundig undersøkelse for å kartlegge videre behandling i samarbeid med pasienten. Hans største interesseområder er behandling og rehabilitering av rygg, nakke, kne og ankel. Benytter seg av treningsprogrammer med enkle forklaringer (Exorlive) og har kjennskap til behandling ved hjelp av slynge (Redcord). Tilbyr også trykkbølgebehandling og kinesiotape.

Jørgen er selv en person som har glede av fysisk aktivitet og har lang erfaring med styrketrening og har holdt på med diverse idretter som fotball, ski og volleyball. Han mener at sammenhengen mellom fysisk og psykisk helse er helt avgjørende for økt livskvalitet.

Position:
Fysioterapeut
Address
Markveien 25,
0554 Oslo
Phone
22 70 40 90
Fax
22 70 40 91
Fields marked with are required

Bestilling av time:

Hvis du ønsker å bestille time, klikk her eller ring 22 70 40 90.

Avbestilling/endre time:

Hvis du ønsker å avbestille eller endre en time må du ringe 22 70 40 90 innen klokka 12.00 arbeidsdagen før, ellers må timen betales i sin helhet.


Union Dental
Adresse

Markveien 25,
0554 Oslo

Følg oss
Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
22 70 40 90

© Markveien Fysikalske Institutt.
Design by akzidenz.
© Markveien Fysikalske Institutt.
Design by akzidenz.